انعقاد دو قرارداد همکاری در راستای تامین امکانات اقامتی برای دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علم و فرهنگ

دانشگاه علم و فرهنگ با هدف ارتقاء کیفیت زندگی دانشجویان بین الملل و ارائه امکانات اقامتی طی دو قرارداد جداگانه  به مدت یکسال با خوابگاه  خودگردان تیراژه (دخترانه) و اقامتگاه جوانان پرمیس (دخترانه) همکاری خواهد داشت.

به گزارش دفتر همکاری‌های بین‌الملل، استفاده از امکانات زیرساختی مشترک، تسهیل امور اقامتی دانشجویان غیرایرانی، همکاری در برگزاری برنامه‌های تسهیلاتی مشترک و همکاری در اطلاع رسانی ظرفیت‌های طرفین از مفاد اصلی این قراردادها است.

لازم به ذکر است؛ گام بعدی در راستای تامین امکانات اقامتی برای دانشجویان بین‌الملل، عقد قرارداد با خوابگاه‌های خودگردان و اقامتگاه‌های ویژه پسران خواهد بود. همچنین اطلاعات تکمیلی مربوط به مراکز طرف قرارداد دانشگاه، متعاقبا از طریق کانال‌های رسمی دانشگاه اعلام خواهد شد.